Snygga segeldukar från Designsegel

​Något som har blivit riktigt populärt på senare år är att använda båtsegel eller segeldukar som det också kallas som vind- och solskydd på såväl altaner som på uteserveringar och på olika platser vid havet exempelvis. Dock använder många gamla segeldukar som har suttit på båtar när man monterar upp dessa vid uteplatser, terrasser och altaner och detta är något som inte alltid är så smart eftersom att dessa har varit med om sina år på havet och har därför inte så lång livslängd kvar att ge när man väl har fått upp dem.

Därför är det istället perfekt att använda sig av snygga segeldukar i nyproduktion från Designsegel.se eftersom att de håller riktigt hög kvalitet, har maximalt UV-skydd, är vattenavvisande, har lång livslängd och ger samma intryck och utseende som ett vanligt segel men ändå lite lyxigare och samma härliga känsla. Hos Designsegel.se arbetar man alltid för att kunna erbjuda sina kunder det allra bästa inom segeldukar och därför får ni alltid riktigt bra kvalitet på deras produkter med en välarbetad design som kommer att komplettera er uteplats, servering eller terrass på bästa möjliga sätt.

Ordentliga och professionella installationer

Eftersom att man på Designsegel.se alltid vill kunna erbjuda sina kunder det allra bästa inom segeldukar för uteplatser och andra ställen där man vill ha skydd från vind, sol och regn så erbjuder man även sina kunder installation av de produkter som man erbjuder för att ni alltid ska få en riktigt bra segelduk monterad och klar oavsett vart det är ni vill ha den för någonstans.

 Så för att läsa mer om deras produkter, lägga er beställning direkt eller komma i kontakt med företaget kan ni alltid surfa in på deras hemsida www.designsegel.se redan idag.